esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Zane si spiridusi din Jurasic si pina azi

Zane si spiridusi din Jurasic si pina aziUn grup de arheologi americani au declarat recent ca, pe planeta noastra, zinele au existat cu cel putin 50 de milioane de ani inaintea oamenilor.


Paleontologul Anthony Wilde, care a descoperit in Mongolia citeva noi tipuri de dinozauri, sustine ca micile fiinte au aparut pe Pamint inca din epoca gigantilor dinosaurieni.


In ultimii ani, echipele de arheologi si palentologi, din care a facut parte si profesorul Wilde, au descoperit scheletele pietrificate ale unor mici fiinte, amintind de scheletele umane sau, mai bine zis, de un fel de hibrizi intre om si pasare.In anul 1998, palentologii chinezi au dezgropat figurinele impietrite ale unor micute zine si mici spiridusi intr-o vale secata din Mongolia. Prin datare cu C-14 s-a aratat ca virsta micilor fiinte era de peste 60 milioane ani!


Aceste vietuitoare, reprezentante ale faunei Jurasicului, pot fi intilnite si azi. Sint niste fiinte mici - cu inaltimea de 8-30 cm - si fragile, care au cite trei perechi de aripioare lungi, translucide. Multi oameni le-au vazut, dar nimeni nu s-a priceput sa le prinda.


Se pare ca acum sint vazute din ce in ce mai putine. Ele traiesc in zona cu natura salbatica, unde omul nu a prea ajuns.


Din pacate, astfel de zone, adevarate rezervatii, sint din ce in ce mai putine pe Pamint. Se crede ca, in prezent, aceste mici zburatoare au mai multe sanse de supravietuire in zonele cele mai indepartate din tarile lumii a treia.


Totusi, cercetatorii cred ca insusirile lor extraordinare si istetimea nu sint decit basme, caci fiintele gasite ar face parte mai mult din categoria pasarilor, decit a oamenilor, iar dimensiunile lor reduse nu prea ofera nadejde ca ar avea un creier suficient de evoluat.

Tradus din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine