esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Plexul solar si corzile

Plexul solar si corzilePlexul solar este central puterii noastre. De multe ori noi pierdem putere prin chakra plexului solar. Pentru a ne mentine puterea in viata putem taia corzile. Acest lucru ne da forta noua si persoanei cu care avem aceste corzi.

De exemplu de fiecare data cand ne gandim la cineva sau altcineva se gandeste la noi se creaza intre noi si acea persoana corzi energetice prin care se scurge energie.Taierea corzilorNe imaginam ca persoana cu care dorim sa taiem corzile este in fata noastra. Intre noi este o coarda energetica conectata intre chakrele plexurilor solare. Mental se ia o foarfeca si se taie acesasta coarda. Observati cum cele doua bucati ale coardei se retrag in chakrele plexurilor solare.


Daca este necesar in functie de grosimea corzii se pot folosi mental si alte instrumente, de exemplu un topor pentru o coarda groasa ca un trunchi de copac.


Fiti creativi orice instrument functioneaza!
1. In timp ce taiati corzile afirmati:

Eu.....(spune numele tau) in acest moment

tai coarda, desprind, vindec si iert toate obligatiile dintre noi......(spune numele persoanei/persoanel or respective)Acum vizualizati o coarda conectata intre chakrele inimii prin care circula iubire neconditionata2. In timp ce faceti conexiunea la nivelul chakrelor inimii cu dragoste neconditionata afirmati:

„Numai obligatia iubirii neconditionate sa ramana intre noi.”


3. Pentru a proteja corpul si aura sa se pastreze in spatiul nostru propriu, unic afirmam:

„Inchid in corpul meu toate emotiile si le pastrez pentru mine.”


4. In timp ce finalizam procesul afirmam: "Asa să fie!"
Tehnica preluata din "The Dance of the Selves" de Monica Drucker si Loretta Ferrier.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
FINALIZARE LA INALT NIVEL VIBRATIONAL


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


FINALIZARE LA INALT NIVEL VIBRATIONAL

FINALIZARE LA INALT NIVEL VIBRATIONALUnul din lucrurile cele mai importante la care sa ne concentram este la a limpezi si rezolva relatiile karmice trecute,aducandu- le la un nivel vibrational crescut.Multi oameni nu realizeaza ca atunci cand te implici intr-o relatie cu cineva,energeticul acelor persoane se conecteaza.Astfel se formeaza asa numitele corzi energetice,atasate la una sau mai multe chakre ale ambelor persoane.Iar atunci cand relatia ia sfarsit,legatura energetica continua sa existe.Chiar daca fizic esti despartit de celalalt,energetic si emotional continuati sa va influentati unul pe celalalt,in functie de localizarea pe chakre a corzilor.


Este foarte important sa se finalizeze total fiecare relatie,indepartand orice coarda energetica stabilita intre cele 2 persoane.Ce inseamna sa se finalizeze complet,la cel mai inalt nivel o relatie?Mai bine sa vedeti ce se intampla daca nu faceti acest lucru.Sa presupunem ca sunteti implicati intr-o relatie cu cineva care va abuzeaza si va controleaza. Apoi,la un moment dat,hotarati ca v-ati saturat si ca doriti sa plecati.Plecati, dar duceti cu voi toata durerea, jignirile,suferinte le sau orice trairi emotionale legate de aceasta relatie, ramanand cu ura sau dorinta de a va razbuna pe celalalt.Si in aceasta stare de spirit va implicati intr-o relatie noua.


Ce parere aveti,pe cine afecteaza mai mult aceasta ranchiuna pe care o purtati,pe voi sau pe celalalt? Pe VOI,bineinteles. Si pe cine aveti tendinta de a va razbuna pentru toate jignirile si furiile aduse din relatia trecuta? Credeti ca e corect fata de noua persoana aparuta in viata dvs.?


De cele mai multe ori,aceste cicluri continua la nesfarsit,fara ca dvs.sa constientizati de ce toate relatiile sfarsesc prost.Cu cat mai multe experiente nereusite,cu atat mai puternice devin blocajele energetice.


Asa ca este foarte important sa revedeti toate fostele relatii ale dvs.,in special acelea pe care nu le-ati finalizat din punct de vedere energetic.Aduceti in actualitate toate legaturile karmice create in relatiile dvs.trecute, care sunt de cele mai multe ori relatii de tip dragoste-ura, rememorati- le,si rupeti toate corzile energetice pe care le-ati lasat in urma.aceasta este o Sedinta Karmica.In acest fel,ne despartim in mod real,ne deconectam de persoanele din trecutul nostru,dar este foarte important ca dupa ce am taiat corzile,sa trimitem acestor persoane multumiri si gratitudine pentru timpul petrecut impreuna.Cu alte cuvinte,sa ne conectam in mod constient la cealalta persoana si sa spunem:"M-am intors in viata ta pentru a rezolva acum problemele ramase,pentru a nu ramane pe mai tarziu!".


Dintre cele mai importante relatii pe care va trebui sa ne concentram sunt cele din cadrul propriei familii de origine:mama/ fiica,tata/ fiu,sot/sotie, prieteni din trecut,iubiri vechi,relatii abuzive,sau relatii cu cei de la locul de munca.Nu inseamna ca dupa ce veti curati legaturile karmice,nu veti putea avea relatii cu membrii familiei dvs.Inseamna doar ca relatia va evolua de la una de codependenta, karmica,la una de uniune a iubirii inalte,rafinate, si la intelegere deplina.De fapt,acesta este un lucru important in relatiile karmice.Cele mai multe relatii nu se bazeaza pe iubirea reala,rafinata, inalta,ci pe legaturi karmice vechi, obiceiuri de familie,asteptari pe linie sociala si religioasa,sau chiar pe codependenta. Ceea ce inseamna ca majoritatea relatiilor sunt bazate,de fapt,pe dragostea chimica,dependenta, si nu pe sentimentele inalte,daruite din suflet si lipsite de pretentii sau conditionari. Adevarata uniune este atunci cand poti iubi o persoana fara a astepta in
schimb ceva ca rasplata,si cand permiti celuilalt sa fie cine isi doreste cu adevarat.Astfel, in relatie vor fi implicate 2 persoane integre,reale, si nu sa incerce sa extraga de la celalalt ceea ce simte ca ii lipseste lui (ei).


De multe ori,sufletul nostru readuce in viata noastra persoane cu care am avut o relatie in trecut,pe care nu am finalizat-o, avand astfel posibilitatea sa rezolvam aceasta problema pentru a ne vedea mai departe de viata.Este posibil,si chiar frecvent,ca cei mai puternici dusmani din vietile trecute sa fie incarnati in actuala viata intr-un membru al familiei,sau sa revina in vietile noastre ca partener de viata.Acest lucru ne da posibilitatea de a rezolva probleme vechi sau chiar vindeca relatii de ura,obtinand in schimb intelepciune. Astfel se poate incheia prima Sedinta Karmica realizata de dvs.Dand drumul relatiei si persoanei din trecut,va ajuta sa finalizati totul la cel ami inalt nivel!


De aceea oamenii revin in situatii si locuri iarasi si iarasi,pana vor reusi sa rezolve relatiile neplacute din trecut. Odata rupte corzile energetice dintre dvs. si cealalta persoana,veti putea recastiga fragmente din Sufletul de Aur in campul dvs.energetic, tradus la ora actuala in Intelepciune. Veti putea sa va simtiti tot mai implinit,astfel incat la o viitoare relatie nu veti simti nevoia sa cersiti dragostea,compasiun ea,iertarea sau indurarea celeilalte persoane.Sunteti fiecare un intreg.Va veti putea recastiga puterea asupra voastra, indepartand sentimentul de vina,care blocheaza cel mai puternic bucuria.
Asa ca zaboviti putin asupra relatiilor voastre trecute ce au ramas nefinalizate, iar atunci cand va veti programa la o Sedinta Karmica,nu uitati sa specificati cu cine doriti sa incheiati relatia.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine